Account manager regio Antwerpen

in Sint-Denijs-Westrem

complex Solutions, easy Experiences

Wij zorgen ervoor dat de eindegebruikers van onze klanten zich kunnen focussen op hun core business met alle aandacht voor hun klanten. Geen zorgen meer, wij stellen alles op punt voor een optimale ervaring.

DAVO Group is IT-integrator van performante, veilige datasnelwegen, complexe voice-oplossingen, VoIP-telefonie, Wi-Fi, netwerkbeveiliging, camerabewaking, telewerk oplossingen, verpleegoproepsystemen... kortom betrouwbaar IT maat- en denkwerk in een communicatief sterk evoluerende digitale wereld.

Infrastructuur

◽️ Bekabelingswerken

◽️ Professionele Wi-Fi

◽ Telefooncentrales

◽ GSM-ontvangst vergroten

◽ Cybersecurity (een must!)

◽ Camerabewaking

◽ Verpleegoproepsystemen voor WZC

◽ Koppeling telefooncentrale met Microsoft Teams

Operatordiensten

◽ Internet via Fiber & VDSL

◽ Mobiele en vaste telefonie via VoIP

👉 meedenken in functie van de klant

👉 IT-oplossingen vanuit een stabiele en performante bedrijfscultuur

👉 pro-actief denken maakt van DAVO Group een relevante partner

Wij geloven dat binnen een IT-context, waar technologie voortdurend evolueert, klanten hun systemen moeten kunnen aanpassen en geïnformeerd moeten worden omtrent nieuwe opportuniteiten en opties.

Totaalontzorging en projectmanagement voor

✔️ KMO's

✔️ zorgsector

✔️ retail

✔️ publieke sector

Connectiviteit, snelheid en bereikbaarheid wordt overal en door iedereen verwacht. Wij zorgen dat onze klanten mee evolueren.

DAVO Group kenmerkt zich door zijn gekwalificeerde en gepassioneerde medewerkers en een uitstekende service met onze eigen helpdesk & field engineers. Een snelle interventie met een single point of contact voor elke klant, daar streven we naar!

De groeiende complexiteit vertalen wij in een eenvoudig werkbare oplossing met een optimale gebruikerservaring voor uw medewerkers. 📢 complex Solutions, easy Experiences

http://www.davogroup.be/

Account manager regio Antwerpen - Ambities zijn er om waargemaakt te worden!

We zijn op de eerste plaats opzoek naar ondernemende mensen! Een persoonlijkheid die ons gaat helpen om onze missie en visie te realiseren.

 • in deze commerciële buitendienst functie, ben je verantwoordelijk voor de verkoopsactiviteiten van DAVO Group;

 • je volgt de bestaande klanten sterk op en je prospecteert enthousiast naar nieuwe klanten;

 • je stelt professionele IT - netwerkoplossingen voor en sluit de contracten af;

 • je kunt de strategie vertalen in een concreet actieplan om je regio verder te ontwikkelen;

 • je onderhandelt contracten, denkt mee met je klant en het bedrijf en verwerft inzicht in budgetten, omzetten, marges en rentabiliteit;

Wat wordt er van jou verwacht?

 • je hebt minimaal 3 jaar verkoopervaring binnen de IT (netwerken) of telecommunicatie (telefooncentrales, VOIP, UC, connectiviteit,...). Met je commerciële flair slaag je erin om deuren te openen en klanten een uitstekende service te bieden en lange-termijn relaties uit te bouwen;

 • je spreekt vloeiend Nederlands;

 • je positieve ingesteldheid, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidszin en prima omgang met mensen helpen je om samen met je collega’s jaar na jaar tot mooie resultaten te komen;

 • gedrevenheid, sociale vaardigheden, loyaliteit, opvolging en een positieve instelling typeren jou;

 • je beschikt over een goeie basiskennis omtrent IT netwerken. Kennis van telefooncentrales is meegenomen, maar geen must.

 • jouw persoonlijkheid is een weerspiegeling van de 4 DAVO waarden: down-to-earth, authentiek, verantwoordelijk en open aka #totallyDAVOted.

 • je beschikt minstens over een bachelor diploma, of gelijkgesteld door ervaring.

 • idealiter woon je in de regio Antwerpen of aan invalswegen.

Wat bieden wij jou aan?

DAVO Group geeft jouw carrière een boost, gegarandeerd! We leren je alles over sales en (bedrijfs-)netwerken. Hiervoor volg je een intensieve training, product en sales gericht; Daarnaast bieden wij jou:

 • je krijgt een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je kennis en ervaring; een firmawagen met tankkaart, laptop, gsm, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, zijn voorzien;

 • uiteraard kan je genieten van een uitstekend commissiesysteem (sky is the limit);

 • een prettige werkomgeving waar een sterke winnaarsmentaliteit heerst en successen uitgebreid gevierd worden;

 • regelmatige sales- & online producttrainingen zodat jij je blijft ontwikkelen en ons scherp houdt;

 • last but not least: geweldige collega’s! Je komt terecht in een zeer hecht team waar waardigheid en respect centraal staan.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.
Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.
Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).
Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wij houden de kandidaatgegevens bij voor een termijn van 2 jaar.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier